Tuinontwerp

U kunt bij ons terecht voor een origineel ontwerp van uw tuin. In het eerste, geheel vrijblijvende gesprek, worden uw wensen en eisen besproken. Uw persoonlijke smaak is hierin belangrijk. Er zijn vele ‘stijlen’ tuinen. Strakke, moderne, romantische, landschapstuinen etc. Verder is uw persoonlijke situatie belangrijk. U wilt bijvoorbeeld een onderhoudsvrije tuin, of u heeft kleine kinderen en wenst een kindvriendelijke tuin.

Het zijn maar een paar voorbeelden.

Hierna wordt de tuin ingemeten en worden er evt. foto’s gemaakt van de bestaande situatie. Op basis van deze inventarisatie wordt er een schetsontwerp gemaakt, welke wij persoonlijk toelichten.

In deze toelichting worden evt. aanpassingen besproken en worden de materialen en beplantingskeuzes besproken. Hierna wordt het ontwerp evt. aangepast en maken wij een geheel vrijblijvende offerte, waarbij alle werkzaamheden en gebruikte materialen duidelijk en gespecificeerd worden beschreven.

Indien u de tuinaanleg door ons laat uitvoeren, is het ontwerp van de tuin geheel kosteloos. Als u alleen kiest voor het ontwerp, zijn hier wel kosten aan verbonden. Hierover worden van te voren afspraken gemaakt.